TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE APLICATE PENTRU DONAȚII ONLINE

Preambul:

Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-ului brancusiealmeu.ro, numite in continuare si Site sau Site-uri, sunteti de acord cu Termenii si conditiile generale de folosire a acestuia. In plus, prin folosirea metodei de donatii online, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, aplicate exclusiv in cazul donatiilor efectuate online pentru Proiectul Ministerului Culturii cu privire la subscriptia publica pentru achizitionarea sculpturii “Cumintenia Pamantului” conform Ordonantei de urgenta nr. 10 din 30 martie 2016 privind stabilirea măsurilor necesare în vederea asigurării resurselor financiare pentru achiziţionarea unui bun aparţinând patrimoniului cultural naţional mobil clasat în categoria tezaurul patrimoniului cultural naţional mobil.

1. Cum donez:

a.Ministerul Culturii, denumit in continuare Ministerul accepta donatii online. Donatiile online se fac prin serviciul de procesare plati online oferit de Romcard S.A.. b.Utilizatorul poate selecta valoarea in RON pe care doreste sa o doneze. c.Pretul tranzactiei indicat este pretul net care va fi platit de utilizator, fara nicio taxa suplimentara. d.Puteti face o donatie online urmand pasii de mai jos:
  • Apasati pe linkul “Doneaza”
  • Introduceti: Nume, Prenume, Email si suma dorita si apasati „Doneaza”.
Din acest moment sunteti redirectionati catre pagina securizata Romcard S.A. pentru finalizarea donatiei. In urmatorul ecran va sunt oferite informatiile privind tranzactia prin card, completati datele solicitate si confirmati donatia. Apoi, apare mesajul in care sunteti anuntat ca tranzactia a fost efectuata cu success si vi se multumeste pentru donatia efectuata.

2. Politica de securitate

Informatiile personale sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a tranzactiei plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL.
Romcard S.A. garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi Politica de confidentialitate Romcard S.A. pentru mai multe informatii despre acest subiect.

3. Metode de plata

Metoda de plata: card de credit/debit prin intermediul platformei securizate Romcard.
Pentru efectuarea donatiei prin card de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, in urmatorul ecran vi se multumeste pentru donatie.
Romcard S.A. accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit, donatia dumneavoastra va fi procesata imediat.

4. Politica de returnare

Revocarea donatiilor se efectueaza in temeiul legii, in conditiile art. 1023 Noul Cod Civil si ale dispozitiilor OUG 10/2016 privind stabilirea măsurilor necesare în vederea asigurării resurselor financiare pentru achiziţionarea unui bun aparţinând patrimoniului cultural naţional mobil clasat în categoria tezaurul patrimoniului cultural naţional mobil

5. Confidentialitate

Datele solicitate de catre Minister prin WEBSTYLER S.R.L. (Operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 2888) sau Romcard S.A. vor fi folosite doar in contextul facilitarii donatiilor catre Minister.
Informatiile obtinute de la utilizator nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile online sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de website.
Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Minister sau Romcard S.A. numai in scopul declarat anterior. Informatiile din formularul de plata vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei si pentru comunicari ulterioare.
Datele completate de catre utilizatori pe Site vor fi stocate de catre WEBSTYLER S.R.L., iar cele legate de donatia online prin Romcard S.A.

6. Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat in Site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
Eventualele litigii, divergente sau pretentii rezultate din sau in legatura cu donatiile efectuate, vor fi solutionate prin negocieri amiabile. Daca aceste negocieri nu au succes in termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi solutionata de instantele competente.
Termeni si conditiile generale aplicate pentru donatii online sunt acceptate in deplina cunostinta de catre utilizator, actul de donatie implicand acceptarea imediata si totala a termenilor amintiti.
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

7. Dispozitii finale

a. Modalitati de primire a donatiilor:
  • intermediul Site-ului utilizatorii pot face donatii online cu ajutorul serviciului specializat in procesare plati online- Romcard;
  • donatii direct in conturile afisate in siteul brancusiealmeu.ro
b. Toti utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare.
c. Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz.
Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul brancusiealmeu.ro
Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului si a colectarii datelor cu caracter personal de catre Minister prin intermediul Webstyler SRL sau Romcard S.A., va rugam sa nu mai utilizati acest site.
Continutul site-ului brancusiealmeu.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a Ministerului.
Ministerul nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe brancusiealmeu.ro. Ministerul isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul brancusiealmeu.ro, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate.
Ministerul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.