Îmbinând arta și sănătatea

0

Se menționează că, dacă îți dorești să crești o persoană remarcabilă, trebuie să-ți înconjori copilul alături de muzică clasică încă de la o vârstă fragedă, sau chiar în timpul sarcinii. Aflăm frecvent despre cererea de a asculta îndeaproape compozitori precum Pachelbel sau Mozart, precum și despre influența favorabilă a muzicii lor populare asupra dezvoltării, atenției și înțelegerii eficiente.

Pare un mit, cu toate acestea numeroase studii științifice efectuate de mulți ani arată efectul considerabil al meșteșugurilor asupra anilor copilăriei – WWW, progresului și muncii noastre și, ulterior, asupra vieții și minții noastre.

Cel mai probabil am auzit de multe ori despre „efectul Mozart”, promovat în anii 1990, care, cu toate acestea, nu a fost de fapt confirmat medical. Cu toate acestea, ca aspect al studiului de cercetare efectuat asupra lui, precum și dacă doriți să cercetați efectul muzicii simfonice asupra subconștientului nostru, s-a dovedit că câteva dintre lucrările lui Mozart au un rezultat bun asupra persoanelor cu epilepsie, scăzând frecvența crizelor lor.

Atunci când experții noștri aud despre astfel de descoperiri incredibile, merită să ne gândim la ce indică arta plastică pentru compania noastră, precum și la ce implicație ne invită în stilul nostru de viață. Răspunsul la această întrebare nu este evident.

Absolut, fiecare persoană întrebată va da un răspuns diferit

Absolut, fiecare persoană întrebată va da un răspuns diferit. Aceasta este fațeta care determină ideea de artă plastică în stilul nostru de viață de zi cu zi. Fiecare persoană înțelege arta plastică în moduri diferite, precum și pentru toată lumea arta are o semnificație variată, atât cosmetică, cât și psihologică. În funcție de persoană, arta plastică poate fi de fapt un factor mai mult sau mai puțin necesar al stilului de viață de zi cu zi.

  • Absolut, fiecare persoană întrebată va da un răspuns diferitCu toate acestea, este de fapt o legătură web între stilul de viață de zi cu zi și, de asemenea, nevoia de a ne dezvălui și de a satisface cerințele creative pe care fiecare dintre noi le are. Deci fiecare popor are o relație privată cu arta plastică, pentru fiecare dintre noi, arta este de fapt un tip de retragere chiar pe o altă planetă, atât individual cât și în spațiul nostru privat. Un glob la care doar o anumită persoană are acces, doar ea sau ea îl creează și îi poate lăsa sentimentele, ideile și sugestiile sale.
  • Pe acest glob va găsi în mod regulat înțelegere, sprijin, mângâiere și, cel mai important, cu siguranță nu va fi hotărâtă. Este de fapt o planetă care nu posedă baricade sau chiar perimetre și este gata să accepte toate cele mai îndrăznețe sfaturi. Aceasta nu este doar o teorie, ci un fapt verificat tehnic.

Astfel, prin utilizarea artei produse anterior

În publicația lui Edward Nęcka „Psychological Science of Innovation” [2] citim despre câteva emoții care ajută gândirea creativă și ghidează procesul inovator. Autorul are în vedere în primul rând numeroase stări emoționale favorabile, precum fericirea, compasiunea și curiozitatea. Astfel, prin utilizarea artei produse anterior sau prin generarea de noi înșine meșteșuguri, echipa noastră poate afecta pozitiv bunăstarea noastră psihologică.

Cu toate acestea, cum arta are un efect direct asupra bunăstării noastre mentale? Citind mai multe publicații clinice, experții noștri pot concluziona că impactul său este substanțial. Recent, compania noastră a ascultat un număr din ce în ce mai mare de terapie înțeleasă în general ca artă (terapie artizanală) sau chiar cântece (tratament muzical).

În secolul final, s-au cultivat foarte intens ca alegere și ajutor în terapia psihiatrică atemporală, reabilitare sau resocializare.

Tratamentul cu artă plastică și terapia prin muzică au scopul de a utiliza aspecte ale artei sau muzicii pentru a readuce sănătatea și bunăstarea, totuși, de asemenea, pentru a consolida stilul de viață al oamenilor împreună cu problemele psihologice. Înțelegem că în psihoterapie, ca expresie a frazei, arta începe să fie folosită ca mijloc de dezvăluire a emoțiilor și, de asemenea, ca metodă de interacțiune. Procesul de dezvoltare utilizat în tratamentul clientului este menit să scadă nivelul de stres și anxietate și anxietate, precum și să crească încrederea. Un număr tot mai mare de multe ori, există de fapt confirmarea marii influențe pe care arta plastică poartă sănătatea psihologică a unei persoane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here